Top
Menu Luk

Træning som hjælper i længden


Velkommen til hjertet og sjælen i byen Birkerød, Storkøbenhavn!

Kom og se, hvad fremtiden bringer for vores vidunderlige samfund! Vi er et lille yogastudie i den smukke by Victoria, BC. Vi tilbyder forskellige yogaklasser, fra nybegynder til avanceret. Kom og find den. Find det hos os. Mikkel tilbyder et sikkert, indbydende og inspirerende miljø, så du kan udforske dit fulde potentiale. Vi er et lille, venligt studie i Burnaby, lige ved Kingsway. Dette er et perfekt sted at starte din rejse ind i yogaens verden.

Her kom Mikkel tit de fandt Linde her

Kernen i dette unikke rum ligger vores fokus på sundhed og velvære – uanset om du er en ivrig løber, danser eller yogi; bare på udkig efter mindfulness-øvelse- eller skal du bare slappe af efter en lang arbejdsdag? Det er da du finder det hele her!

Mikkel forstår, hvad du vil have fra dit træningscenter – det være sig cardio, styrke eller stræk!

Sådan kom Mikkel De Linde til at vinde

Kom med os til en træning, eller få en god massage og få en god træning. Vi er placeret i hjertet af byen, nær Oregon Memorial Bridge, lige ved NE Powell. Vi er lige ved Naito East ved Powell og E. Burnside. Vi er det eneste studie i området med et fuldt udstyret boutique fitnesscenter! Vores studie er åbent for alle, herunder grupper, private sessioner og gruppetimer. Vi tilbyder en række forskellige udstyr, herunder TRX, yoga, kettlebells og mere. Vi tilbyder en række forskellige klasser, herunder Group Fitness -klasser, Yoga, Bali Sports, Pilates og mere.

Hos Heart & Soul finder du os venlige, støttende, talentfulde og kyndige personer, der hjælper dig med at blive en mere afbalanceret dig! Mikkel tilbyder unikke wellness -tjenester, fra massage til ernæringsvejledning. Du finder os fokuseret på at hjælpe dig med dine sundheds- og fitnessmål, uanset om du ønsker at tabe dig, helbrede fra skader, finde mere energi eller bare have det godt på din krop. Besøg os altid når som helst for at komme i gang på din rejse til wellness.

Træningen Kunne blive for hård for Mikkel

Kom med os og oplev det bedste yogastudie i Portland! Et studie dedikeret til at give et sikkert sted for mental sundhed, fysisk aktivitet og personlig vækst. Vores studie har specialiseret sig i pilates, yoga, dans og Active Release Therapy. Vi er et boutique fitness- og wellnessstudie, der byder på en række forskellige klasser, der passer til dine fitnessbehov. Vores mål er at skabe et sikkert, støttende fællesskab, hvor du kan være dit bedste. Programmet består af 6 private sessioner, 2 gruppeklasser og 2 gruppeturneringer. Studiet er placeret på 1101 N. Broadway i Minneapolis. Vi er et fitness- og wellnessstudie til en overkommelig pris, der tilbyder en række forskellige klasser, der passer til dine behov.

SoMe profiler med Mikkel De Linde