Top
Menu Luk

Frisør VanløseLidt om mig

Jeg er en pige på 22 år, som bor i Vanløse. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med en EUX Business på handelsskolen i Vanløse. Udover uddannelse, så har jeg en stor interesse inden for hår og make-up. Jeg bruger rigtig meget tid i både hverdage og weekender på, at afprøve ny make-up eller nye hårfarver og frisurer. Mine veninde siger tit til mig, at jeg skal prøve og slappe lidt af og bare være den naturlige udgave af mig selv. Men det har jeg ærlig talt ikke lyst til, da jeg synes det er vildt sjovt at ændre sit udseende. Det giver nogle helt forskellige udtryk og så kan man også tilføje tøj, smykker og generelt accessories, som enten kan dæmpe eller styrke det udtryk man går efter. Jeg har flere gange overvejet om det burde være min levevej i stedet for, at gå på handelsskolen. 

Hårfarvning projektet sat i gang

På nuværende tidspunkt har jeg meget langt og mørkt hår. Dog er det ikke mit eget alt håret. Jeg bruger lange mørke hår clips extensions, som jeg kan tage af og på når jeg lyster. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg er træt af det mørke hår og gerne vil være blondine. Så jeg skal både farve mit eget hår og mine hår extensions. Jeg farvede først mit eget hår og lod det sidde som der stod på pakken. Til min store overraskelse blev det helt orange og begyndte at knække af rundt omkring. Jeg blev så ked af det og turde ikke farve mine extensions også. Jeg prøvede at redde det ved at komme silvershampoo i, som normalt fjerner gullige toner. Men det kunne desværre ikke hjælpe, da mit hår var alt for orange. Jeg besluttede derfor at jeg var nødt til at gå til en professionel, som kunne redde mit hår og lysne det. 

Frisør i Vanløse

Jeg tog til en frisør i Vanløse, som jeg er kommet hos mange gange før, dog mest i forbindelse med klipning. Frisøren tog et kig på mit ellers smadrede orange hår. Hun sagde, at vi nok var nødt til at klippe en del af for, at det var lige langt alle steder. Det var med en kniv i hjertet, at jeg sagde ja til det. Jeg har nemlig endelig fået hår ned og skulderen, men det kunne jeg godt vinke farvel til. Derudover fik jeg lavet striber, så det ikke var lige så hårdt for håret. Striberne lysnede mit hår en del og så aftalte jeg med frisøren, at komme igen om to uger og få endnu flere striber. Hun synes det var en god idé, at give mit hår lidt pause fra farvningen før vi fortsatte. Jeg glædede mig rigtig meget til det endelige resultat.